Showroom

Autobedrijf Henk Schouten heeft een snel wisselend aanbod occasions. Vrijwel dagelijks maken wij mensen blij met een 'nieuwe' 2dehands auto en komen er nieuwe gebruikte auto's bij ons binnen. Deze tweedehands auto's zijn uitgebreid te bezichtigen in onze showroom aan de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel en worden vanuit onze aangrenzende werkplaats van onder tot boven nagekeken voordat ze mee kunnen met de nieuwe eigenaar.

Merk-onafhankelijke occasion dealer

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf en daarom zal je verschillende merken en modellen occasions bij ons vinden. Gebruik de filters om je favoriete merk en/of model te selecteren of blader door alle tweedehands auto's in ons aanbod. Je kunt de filters tevens gebruiken om snel te zoeken op bouwjaar, prijs, kilometerstand en brandstofuitvoering. Inruil van je oude auto is bij ons in veel gevallen mogelijk.

Financiering en garantie

We bieden op onze occasions verschillende mogelijkheden met betrekking tot garantie aan. Er zijn diverse pakketten beschikbaar, ook pakketten waarbij je voor garantie gewoon terecht kunt bij een garage in je eigen omgeving. Onze medewerkers adviseren je er graag over. Je droomauto gezien bij ons, maar zelf niet voldoende middelen om de auto te financieren? Ook geen probleem. Wij helpen je graag bij het aanvragen van een financiering zodat je gewoon bij ons weg kunt rijden met je droomauto. Uiteraard wel nadat je eerst een proefrit hebt gemaakt met de occasion en die vraag je snel en eenvoudig aan via onze website door op het tabblad 'proefrit' te klikken bij de occasion waar je je oog op hebt laten vallen.

Ook na je aankoop staan we voor je klaar

Iedere auto moet elk jaar APK gekeurd worden. Een kleine beurt of grote beurt is niet verplicht, maar wel aan te raden als je lang en zonder zorgen wilt kunnen genieten van je auto. Periodiek onderhoud is dan ook een must. Net als service aan je airco installatie als je occasion over een aircosysteem beschikt. En natuurlijk is het ook raadzaam om je banden te wisselen als de seizoenen elkaar afwisselen. Voor al deze zaken staan we bij Autobedrijf Henk Schouten ook voor je klaar. Als je je occasion bij ons hebt aangeschaft, maar ook wanneer dit niet het geval is. In onze werkplaats beschikken we over de nieuwste apparatuur en specialistisch gereedschap waarmee we auto's van alle merken kunnen onderhouden en repareren. Ook voor reparaties en onderhoud zien we je dus graag terug op de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel!

Heb je vragen over één van onze diensten?

Onze werknemers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.