Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud aan je auto is aan te raden. Zo voorkom je grote problemen en hoge reparatiekosten. Auto onderdelen die slijtage bevatten of defect dreigen te raken worden tijdens periodiek onderhoud vroegtijdig vastgesteld zodat ze vervangen kunnen worden voordat ze serieuze mankementen gaan vertonen. Autobedrijf Henk Schouten uit Sint-Michielsgestel verzorgt periodiek onderhoud aan personenauto's en bedrijfswagens zodat je weer zorgeloos en veilig de weg op kunt.

Periodiek auto onderhoud in Sint-Michielgestel

Vanuit onze werkplaats aan de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel verzorgen wij periodiek onderhoud aan je auto. Je kunt hierbij kiezen tussen een kleine beurt of een grote beurt. Het is aangeraden om minimaal 1 keer per jaar (of om de 20.000 kilometer) je auto van onder tot boven na te laten kijken. Hoe grondig dit gebeurt is afhankelijk van welke beurt je wilt laten uitvoeren aan je auto. Je leest meer over de grote beurt en de kleine beurt op de afzonderlijke pagina's. Wanneer we periodiek onderhoud aan je auto uitvoeren checken we essentiële onderdelen aan je auto middels een checklist. Denk hierbij aan belangrijke zaken als:

  • Verlichting
  • Remmen
  • Banden
  • Claxon
  • Ruitenwissers
  • Belangrijke vloeistoffen

Door de preventieve onderhoudsbeurt voorkom je dat je auto na verloop van tijd serieuze problemen gaat vertonen. Autoreparaties blijven vakwerk en de reparatiekosten kunnen soms dan ook flink oplopen. Periodiek onderhoud aan de auto zorgt er voor dat problemen vroegtijdig gedetecteerd en opgelost kunnen worden.

Van tevoren weten waar je aan toe bent

Tijdens het periodieke onderhoud aan je auto zullen we misschien tot de conclusie komen dat het verstandig en/of noodzakelijk is om bepaalde onderdelen te vervangen of te repareren. Voordat we starten met de reparatie of vervanging van het versleten of defecte auto onderdeel ontvang je van ons altijd eerst een prijsindicatie. Pas als jij akkoord geeft beginnen wij met de reparatie. Je loopt bij ons periodieke onderhoud aan je auto dus nooit tegen onvoorziene kosten aan en weet van tevoren waar je aan toe bent. Wacht niet langer en voorkom serieuze problemen met je auto. Plan online direct een afspraak in of bezoek ons in onze werkplaats aan de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel!

Heb je vragen over één van onze diensten?

Onze werknemers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.