Over ons

Wie over de Berkdijk in Sint-Michielsgestel rijdt kan ons familiebedrijf feitelijk niet missen. Sinds 1987 prijkt onze naam "Autobedrijf Henk Schouten" met grote letters aan de voorgevel van het pand op nummer 8a. En daar zijn we nog steeds erg trots op.

Hoe autobedrijf Henk Schouten ontstond

Henk - oprichter van het autobedrijf - werkte al sinds 1976 in de autobranche en kreeg in de jaren '80 de mogelijkheid om zijn droom waar te maken: een eigen autobedrijf mét werkplaats en een showroom die plek biedt aan 30 occasions. Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan bij autobedrijf Henk Schouten werd de onderneming direct al bij de oprichting een Bovag erkend bedrijf. Deze lijn van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs is tot de dag van vandaag doorgetrokken binnen het autobedrijf. Intussen is Henk's zoon toegetreden tot de onderneming en is autobedrijf Henk Schouten met recht een echt familiebedrijf. Het aantal occasions wat bij ons is te bewonderen is ook flink gegroeid in de tussentijd: meer dan 80 tweedehands auto's staan te wachten op hun nieuwe eigenaar.

Wat ons autobedrijf voor je kan betekenen

Allround. Dat is toch wel het woord wat bij ons autobedrijf past. Aan de Berkdijk hebben we de mogelijkheid om onze occasions ten toon te stellen aan het publiek. Je bent van harte welkom in onze showroom om alle tweedehands auto's van onze website in levende lijve te komen bekijken en ervaren. De aangrenzende werkplaats is uitgerust met alle benodigde apparatuur en gereedschappen om reparaties te doen aan auto's van alle merken. We beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur en specialistisch gereedschap. Voeg dit samen met de ervaring en gedegen vakkennis van ons technisch personeel en je snapt waarom wij al jaren hét adres zijn in Sint-Michielsgestel en omstreken voor auto-onderhoud en reparaties. Je kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • APK keuringen
  • Periodiek onderhoud
  • Kleine beurt
  • Grote beurt
  • Bandenwissel
  • Airco service

Heb je vragen, wil je onze auto's komen bekijken of is je auto toe aan onderhoud en/of een APK keuring? Kom dan langs op de Berkdijk 8a in Sint-Michielgestel of neem via het online formulier contact met ons op. 

Heb je vragen over één van onze diensten?

Onze werknemers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.