Kleine beurt

Een kleine beurt aan je auto laten uitvoeren is verstandig. Zo voorkom je grotere problemen met je auto en onnodig hoge reparatiekosten. Bij een kleine beurt wordt je auto namelijk op meer dan 20 punten gecontroleerd en worden auto onderdelen - waar nodig - vroegtijdig vervangen voordat ze écht grote problemen op gaan leveren. Autobedrijf Henk Schouten uit Sint-Michielsgestel verzorgt kleine beurten aan personenauto's en bedrijfswagens zodat je weer veilig de weg op kunt.

Kleine beurt auto Sint-Michielsgestel

De kleine beurt aan je auto verzorgen we vanuit onze eigen werkplaats aan de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel. Aan de hand van een checklist lopen we je auto helemaal na zodat je weer zorgeloos kunt rijden met je auto. Het is aanbevolen om 1 x per jaar (of om de 20.000 kilometer) je auto van een kleine beurt te voorzien.

Wat we precies controleren bij een kleine beurt

In tegenstelling tot de grote beurt die we uitvoeren aan personenauto's en bedrijfswagens is de kleine beurt minder uitgebreid en feitelijk een versimpelde variant hiervan. We controleren je auto op ongeveer 20 essentiële punten zoals:

  • de autolampen
  • de banden
  • de ruitenwissers
  • de remmen
  • de uitlaat
  • de claxon
  • belangrijke vloeistoffen

Prijsindicatie en reparaties bij een kleine beurt

Door periodiek een kleine beurt te laten doen aan je auto voorkom je grotere problemen met de auto. Autoreparatie blijft vakwerk en defecte onderdelen in de auto kunnen voor hoge reparatiekosten zorgen. Met een kleine beurt spoor je eventuele problemen vroegtijdig op zodat deze problemen opgelost kunnen worden voordat ze ontaarden in serieuzere mankementen. Het kan voorkomen dat we adviseren om bepaalde onderdelen te vervangen tijdens de kleine beurt. Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met repareren en vervangen van defecte of versleten auto onderdelen ontvang je van ons altijd eerst een prijsopgave. Je weet dus van tevoren precies waar je aan toe bent en komt nooit tegen onverwachte kosten te staan als je je auto bij ons brengt voor een kleine beurt. Voorkom veel voorkomende autoproblemen en plan vandaag nog een kleine beurt aan je auto bij ons in. Neem via het online formulier contact met ons op of bezoek onze garage aan de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel!

Heb je vragen over één van onze diensten?

Onze werknemers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.