APK

Je auto APK laten keuren? Autobedrijf Henk Schouten uit Sint-Michielsgestel voert Algemene Periodieke Keuringen (APK) uit aan personenauto's en bedrijfswagens. Onze keurmeesters keuren je auto volgens de laatste richtlijnen zodat je weer veilig de weg op kunt.

Algemene Periodieke Keuring (APK) in Sint-Michielsgestel

De jaarlijkse algemene periodieke keuring is verplicht voor alle auto's die zich op de weg bevinden. De APK keuring is dan ook een jaarlijks terugkerend begrip voor autorijdend Nederland. Een APK keurmeester test je auto op alle vlakken zodat je weer veilig en verantwoord deel kan nemen aan het verkeer. Vanuit onze garage in Sint-Michielsgestel verzorgen wij APK keuringen voor je privé auto, maar ook voor bedrijfswagens. Onze keurmeesters lopen de auto van A tot Z na en repareren onderdelen indien nodig. Regelmatig komt de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) bij ons langs om de auto's die wij APK keuren aan een streekproef te ondervinden. Onze keurmeesters worden op hun beurt dus ook weer gecontroleerd om de kwaliteit van de APK keuring te waarborgen.

APK met een grote- of kleine beurt

Een APK keuring wilt niet zeggen dat je zorgeloos een jaar lang kunt rondrijden met de auto. Tijdens de algemene periodieke keuring wordt de auto volledig nagekeken en gecontroleerd op de vereisten die gesteld worden door het RDW. Ongeacht of de auto door de keuring komt of niet, ontvang je van ons een keuringsrapport waarbij reparatie- en afkeurpunten worden vermeld. Ook vermelden we eventuele adviespunten die aan de hand van de APK keuring naar boven zijn gekomen. Om te voorkomen dat je problemen krijgt met je auto (zelfs als deze APK is goed gekeurd) is het verstandig om je auto periodiek te laten onderhouden. Dit kan bij ons via een grote of een kleine beurt. Veel mensen kiezen er daarom bewust voor om hun auto bij een APK keuring direct te laten voorzien van een grote- of kleine beurt. Zo weet je immers altijd zeker dat je auto in optima forma is en je zonder zorgen weer de weg op kunt met de auto. Wacht niet langer en plan snel de APK keuring van je auto bij ons in of bezoek ons aan de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel!

Heb je vragen over één van onze diensten?

Onze werknemers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.