Airco

Auto's met een airco installatie zouden ieder jaar even nagekeken moeten worden. Per jaar verliest het aircosysteem in je auto namelijk zo'n 8% koudemiddel. Dit leidt tot hogere brandstofkosten en kan slijtage veroorzaken aan de onderdelen in de airco installatie. Autobedrijf Henk Schouten uit Sint-Michielsgestel is gecertificeerd airco specialist en kan de airco van je auto bijvullen, onderhouden en waar nodig repareren.

Airco auto service Sint-Michielsgestel

Een airconditioningssysteem in je auto is een genot tijdens de warmere maanden van het jaar, maar helpt bijvoorbeeld ook in de herfst en de winter bij het ontwasemen van de autoruiten. Een goed werkend airco systeem tenminste. Wanneer het koudemiddel in de airco van je auto op dreigt te raken zal de airco niet het gewenste resultaat opleveren en meer brandstof gaan verbruiken. Ook kan een airco installatie die niet goed onderhouden is voor een muffe geur uit de ventilatieroosters zorgen. En dan hebben we het nog niet eens over de reparatiekosten van defecte airco's in auto's. Deze zijn relatief hoog in vergelijking met andere onderdelen in de auto. Je kunt dit alles gemakkelijk voorkomen door gebruik te maken van onze airco auto service. Door de airco installatie in je auto ieder jaar even na te laten kijken voorkom je veelvoorkomende problemen met airco systemen zoals de muffe geur, een mindere werking en/of kapotte onderdelen.

Autobedrijf Henk Schouten helpt je graag bij:

  • Het bijvullen van de airco
  • Onderhoud aan de airco installatie
  • Reparatie van het aircosysteem

Belangrijk bij airco auto service

Een airco in een auto is een ingewikkeld stukje techniek. Het is een onderdeel waarbij elektriciteit en vloeistof samen komen. Een gevaarlijke situatie dus als dit niet juist wordt uitgevoerd. Daarom mag niet zomaar iedereen een airco bijvullen of repareren. Bij autobedrijf Henk Schouten zijn onze airco specialisten gecertificeerd volgens het STEK certificaat. Dit houdt in dat zij beschikken over de kennis en de middelen om de airco installatie van je auto te onderhouden, repareren en bij te vullen. Plan daarom vandaag nog online je afspraak bij ons in of bezoek ons aan de Berkdijk 8a in Sint-Michielsgestel voor service aan de airco installatie van je auto!

Heb je vragen over één van onze diensten?

Onze werknemers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.